Oxygenbehandling

 

 

Hvad er Oxygenbehandling?

 

Oxygenlift, også kaldet "Madonna behandlingen", er verdenskendt, da netop Madonna benytter sig af denne behandling med stor succes, og sidenhen er den blevet et absolut "must have" for et utal af Hollywoodstjerner.

 

Behandlingen giver dig en øjeblikkelig frisk, glat og opstrammet hud. Hemmeligheden er en perfekt synergi mellem super effektive produkter så som genopbyggende og fugtende serum og bio stimulerende oxygen. Oxygen terapi genopretter hudens fugtbalance, forbedrer hudens glathed/elasticitet , og virker beroligende og genopbyggende på tør, stram, stresset og sart hud

En komprimeret luftstråle fra en maskine presser ved hjælp af overtryk, et koncentreret serum og ilt direkte ind i huden. Behandlingen af stimulerende ilt/oxygen og serum giver dig øjeblikkeligt en frisk, glat, gennemfugtet og opstrammet hud..

 

Denne behandling er god til alle, men er særdeles velegnet til at superbooste en tør, livløs, stresset og moden hud.

 

Selve behandlingen består først af en Microdermabrasion (diamantslibning) der blidt fjerner det øverste lag af døde tørre hudceller, der sammen med en justerbar og kontrolleret vakuum, stimulerer en genopbygning af collagen og elastin i huden, hvilket resulterer i en fastere, mere jævn hud med ny og ungdommelig glød. Diamantslibning er også meget effektiv til at bekæmpe pigment pletter ar, og linier og rynker.

 

Efter diamantslibning er huden mere åben og modtagelig overfor den aktive, genopbyggende og fugtgivende serum der bruges under oxygen behandlingen. Selve Oxygen behandlingen er meget behagelig, og mærkes mest som et let, friskt og fugtigt pust, der i intervaller kører hen over huden.

 

Behandlingen afsluttes med højfrekvent indslusning af en fugtende og opstrammende dagcreme, med enten Meso-terapi eller Ultra-Sound, alt efter hudtype.

 

Efter behandlingen vil din hud fremstå gennemfugtet, synligt glattere og mere løftet, og med et friskt og yngre udseende.

 

Varighed: 1 ¼ time Pris 525,00

 

Faceglow - Nyrupvej 5C - 4573 Højby - Tlf: 4057 4461 - info@faceglow.dk © 2012 • Design by ScanSupport