Diamant Hudslibning

 

 

Microdermabrasion (Diamant slibning)

-En lækker og hudfornyende behandling

 

- hvor der lægges vægt på mild, men dybdegående slibning af huden. En diamantslibning fjerner det øverste lag af døde tørre hudceller, der sammen med en justerbar og kontrolleret vakuum, stimulerer en genopbygning af collagen og elastin i huden, hvilket resulterer i en fastere, mere jævn hud med ny og ungdommelig glød.

 

 

 

Behandlingen giver en mere jævn og glat hudoverflade, og formindsker store porer, ar og pigment pletter. Du får en fastere, sundere, ensartet og yngre hud.

 

Behandlingen starter med grundig afrensning af huden med enzym peeling. Derefter er huden klar til en Microdermabrasion (diamantslibning, hvor der slibes efter hudtype. Derefter nærende revitaliserende maske, Mesoterapi eller Ultrasound (efter hudtype), der virker stærkt fornyende på hudcellerne. Afsluttende med fugtende, beskyttende dagcreme.

 

Denne behandling anbefales også som kurforløb.

 

Det optimale resultat opnås ved at foretage et kurforløb på 6 behandlinger, med et interval på ca. 7 dages mellemrum. Der kan efter endt behandling opstå en let rødmen af huden, som dog forsvinder efter et par timer.

 

Solbadning frarådes under, og ca 14 efter behandlingen,

og en høj solfaktor anbefales under hele

behandlingsforløbet.

 

Varighed: 1 time.

 

Pris: 500 kr.

Faceglow - Nyrupvej 5C - 4573 Højby - Tlf: 4057 4461 - info@faceglow.dk © 2012 • Design by ScanSupport