Bio Face-Lift

 

 

Bio-Facelift er en teknik, der ved hjælp af lavfrekvens afslappende og pulserende mikrostrøm, løfter og former ansigtets muskler, samt aktiverer cellefornyelsen I huden.

 

Udglatter fine linier og rynker, samt kragetæer rundt om øjnene. Løfter, genopbygger og strammer hud og ansigtsmuskulatur effektivt op.

 

Huden føles efter behandling yngre og mere vital med en fornyet, silkeblød og ungdommelig udstråling.

 

Virker fantastisk opstrammende på de små ”hænge partier” i ansigtet vi alle får med alderen.. (øjenbryn, kinder, hals etc.) Behandlingen øger blodgennemstrømningen og lymfedrænage i ansigtet, og reducerer derved væskeansamlinger og poser under øjne etc.

 

Allerede efter den første behandling vil du kunne opleve et synlig forbedring og løft af huden, og behandlingen er en skøn og behagelig måde til at opnå et hurtigt” mini-ansigtsløft” og hudforbedring på.

 

- Det optimale resultat opnås dog ved et behandlingsforløb, hvor vi sammen skræddersyer den optimale behandling til netop din hud.

 

Bio-Facelift behandlingen starter med en let Microdermabrasion (diamant slibning) for at fjerne døde hudceller. Meso-terapi eller Ultra-sound bruges under behandling, alt efter hudtype. (Meso-terapi og Ultra-Sound er høj effektive behandlingsformer til yderligere at sætte gang i hudens fornyelses proces.)

 

Ampul, cremer og produkter der afpasses efter din hudtype, bruges under behandlingen.

 

Varighed ca. 1 ¼ time.

 

Pris for 1 behandling : Kr. 525,-

 

Pris for behandlingsfor løb med 5 behandlinger, med ca. 1 uges mellemrum.: Kr. 2500,-

 

Pris for 8 behandlinger, med ca. 1 uges mellemrum.:

Betal for 7 behandlinger, og få en behandling gratis.

I alt Kr.: 4025,00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Faceglow - Nyrupvej 5C - 4573 Højby - Tlf: 4057 4461 - info@faceglow.dk © 2012 • Design by ScanSupport