Om FaceGlow

 

I Face-Glow Hudpleje-klinik tilbydes førsteklasses behandlinger, og jeg arbejder kun med de bedste produkter indenfor hudpleje.

 

Jeg tilstræber at give dig det bedste indenfor avanceret terapeutisk, foryngende og fornyende hudpleje i behandlingerne, således at du er sikker på et vedvarende og godt resultat.

 

Når du kommer til behandling hos mig, tager vi udgangspunkt i hvordan din hud har det lige nu og her, og afpasser specifikt din behandling efter din huds behov. Jeg arbejder målrettet og effektivt mod at du opnår en smuk, sund og forbedret hud.

 

-Jeg giver gode tips og råd, og vi taler om hvordan du kan passe og pleje din hud i dagligdagen.

 

-Kort sagt, du kan trygt lægge dig ned på den komfortable briks, og nyde en afslappende og foryngende behandling.

 

Personen bag FaceGlow

 

Jeg hedder Anne Cristina Larsen, og er uddannet Lægeexamineret Hudterapeut, samt kosmetolog. Jeg har arbejdet som Hudterapeut og kosmetolog i en lang årrække, og har en stor erfaring og ekspertise indenfor området. Jeg har specialiseret mig i hudforyngelse, derunder rynkereducering, microdermabrasion og syrepeelings (slibning af huden) acnebehandling, samt generel pleje og velvære af ansigt, hud og krop.

 

Mine behandlinger er både for kvinder og mænd samt unge, der går op i deres udseende, og gerne vil se en forbedring af huden ved hjælp af kvalitets behandlinger.

 

Hos Face-Glow kan du opleve en stund af velvære, selvforkælelse og kvalitets behandlinger, til gavn for dig og dit udseende.

 

Find vej

Find vej til Nyrupvej 5C, Højby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Faceglow - Nyrupvej 5C - 4573 Højby - Tlf: 4057 4461 - info@faceglow.dk © 2012 • Design by ScanSupport