Ansigtsbehandlinger

 

 

De meget aktive og foryngende ansigtsbehandlinger tager udgangspunkt i apparater, der bruger elektriske impulser til blidt at slibe, løfte og tone ansigtshud og muskulatur.

 

-Men du kan selvfølgelig også nyde en mere traditionel ansigtsbehandling, der tager udgangspunkt i ren afslapning

og velvære, men selvfølgelig stadig med fokus på foryngelse, opstramning og ny glød til din hud (og sjæl).

 

Behandlingerne kan tilrettelægges således at du enten før

eller efter, kan nyde en dejlig massage eller anden behandlingsform hos en af vores andre behandlere…

Den ultimative forkælelse for krop og sjæl…

 

Belnatur Basic Treatment

 

-Basis

 

En aktiv basis behandling der tilpasses efter hudtype, velegnet også til sart hud. En virkningsfuld og dog alligevel mild og skånsom behandling, der giver klar, strålende og ensartet hudstruktur.

 

Afrensning, hudanalyse, skånsom men effektiv peeling af huden med Sonic Skin Scrubber, aromatisk damp, mild udrensning, dejlig afslappende ansigtsmassage, ansigtsmaske tilpasset hudtype, afsluttes med en dejlig fugtgivende og nærende dagcreme.

 

Varighed 50 min.

 

Pris Kr. 375,-

 

Belnatur deLuxe Treatment

 

-Luksus ansigtsbehandling

 

Den ultimative forkælende luksus ansigts behandling. Du får en fantastisk, afslappende og natuligvis foryngende ansigtsbehandling, der får dig til at føle dig i den syvende himmel.

 

Blid afrensning af huden, velduftende og afslappende blomster/urte damp, microdermabrasion (diamant hudslibning) der blidt fjerner døde hudceller og gør huden mere klar og levende. Derefter udrensning af huden, en dejlig og afslappende massage af ansigt nakke og skulder der løsner op for spændinger, retning af bryn, revitaliserende ansigtsmaske, anti-age ampul der indsluses i huden med Ultra-Sound eller Meso-Terapi (virker udglattende og fornyende på hudceller). Behandlingen afsluttes med en dejlig fugt- og genopbyggende dagcreme.

 

Varighed 1 ½ time

 

Pris Kr. 575,-

 

Belnatur Clear and Bright

-Dybderens.

 

Til dig der har problemer med acne og uren hud. –Behandling hvor der lægges vægt på grundig udrensning af huden. Velegnet til acne, uren og fedtet hud.

 

Afrensning, hudanalyse, afslappende damp med urter, dybdevirkende enzympeeling, grundig dybderens af huden med Sonic Skin Scrubber, derefter dybderensende maske med infrarød varme, afsluttes med skintonic og derefter en beroligende, antibakteriel dagcreme.

 

Varighed ca. 60 min.

 

Pris kr 400,-

 

Face-Glow Beauty Treatment

Kom i” Den Syvende Himmel” ansigtsbehandling …..

Super dejlig og afslappende behandling for krop og sjæl. - Du bliver henført til en anden verden når du starter din ansigtsbehandling med et afslappende urte/blomster fodbad i et kar af mangotræ, det nærende fodbad med himalaysalt får dig til at slappe af inden den egentlige behandling.

 

Efter fodbad bliver dine fødder pakket ind i varme urtekompresser, der virker afslappende og afgiftende på kroppen, da du ligger med dem under hele behandlingen.

 

-Så starter den egentlige ansigtsbehandling med en dejlig blød afrensning, derefter en blid men effektiv urte enzympeeling der udføres under behagelig urte/blomsterdamp. dybderensning af din hud , en dejlig afslappende ansigts, nakke og skuldermassage i en blød phytoaromatisk massagecreme. Nærende og fugtgivende maske, urtekompres med infrarød varme. Retning af bryn, revitaliserende ampul. Afslutning med en dejlig fugtgivende og beskyttende dagcreme.

 

Varighed: 1 ½ time Pris kr. 595,-

 

Bryn og vipper:

 

Retning af bryn: Kr. 90,-

 

Farvning af vipper eller bryn: Kr. 100,-

 

Farvning af vipper og bryn, incl. Retning af bryn: Kr. 210,-

 

 

Faceglow - Nyrupvej 5C - 4573 Højby - Tlf: 4057 4461 - info@faceglow.dk © 2012 • Design by ScanSupport